Om os

Ansigtet bag Kreativ Køkken

Med en passion for bagning sammen med børnene, opstod idéen om Kreativ Køkken en dag hjemme i mit eget køkken.

Jeg ville gerne skabe et sted, hvor man enkelt og nemt kunne skabe glæde for hele familien – og dermed strejfede tanken mig: Hvorfor ikke bringe den følelse hjem til andre i deres eget køkken?

Drivkraften bag Kreativ Køkken har været at skabe et godt sted med gode produkter, som giver anledning til inspiration – både til det omhyggelige kageprojekt såvel til familietid i køkkenet. Her slipper børn såvel som vokse kreativiteten løs.

 

Vores ønske er at skabe et sted med plads til alle, hvor vi kan lade os inspirere af og hjælpe hinanden.

– Anne, Indehaver af Kreativ Køkken

Mere tid

Ud over et godt sted med gode produkter, spiller ordene “mere tid” også en stor rolle for idéen bag Kreativ Køkken.

Du kender der sikkert – ønsket om at tage hele familien med i køkkenet og hygge om madlavningen eller bagningen. Men det er bare ikke nemt at have børnene med, når opskrifterne er side op og side ned, og der er en del punkter på opskriften. Du mangler noget der er nemt og ligetil for børnene.

Med Kreativ Køkken får du altså mere tid til det sjove – der hvor kun fantasien sætter grænser. Du får mulighed for at vælge et kit, og så kan du bruge tiden på at gøre det unikt i stedet for at bruge tiden på at finde alle de forskellige dele, som du har behov for, når du skal en tur i køkkenet med familien.

Derudover får du med Kreativ Køkken muligheden for at finde og skabe mere tid til hinanden i fællesskabet. Du får lov til at nyde tiden med din familie samtidig med at I bager – med plads til alle aldre og sværhedsgrader.

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen