Tilbud
Mycryo fra Callebaut, 75 gram (Datovarer)

Kakaosmør i pulverform:

Mycryo fra Callebaut
Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen, som opstår ved produktionen af chokolade. Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med. Chokoladen bevarer både den blanke overflade og det rette knæk.

Fremgangsmåde til brug med chokolade:

Husk at tage hensyn til, hvilken chokolade du bruger, da der er forskel på de temperaturerer, der skal bruges.

Mørk chokolade:

  • Smeltetemperatur: 45-50 grader
  • Arbejdstemperatur: 31-32 grader

Lys chokolade:

  • Smeltetemperatur: 40-45 grader
  • Arbejdstemperatur: 29-30 grader

Hvid, ruby, strawberry, orange og lemon chokolade:

  • Smeltetemperatur: 40-45 grader
  • Arbejdstemperatur: 29-30 grader

Smelt chokoladen til rette temperatur.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen tempereres.

Brug kun 10 gram pr. 100 gram chokolade.

Holdbarhed: Jan 22.

39,95 kr. 25,97 kr.

Leveringstid 1-3 hverdage

Ikke på lager

Produktbeskrivelse

Indhold: 75 gram

Ingredienser: 100% kakaosmør i pulverform.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 3766/900 KJ/Kcal
Fedt 100 g
Heraf mættede fedtsyrer 60 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen