Kakaosmør i pulverform:
Mycryo fra Callebaut
Kakaosmør er et rent produkt fra kakaobønnen, som opstår ved produktionen af chokolade. Blandes i den smeltede chokolade, så din chokolade bliver nemmere at arbejde med. Chokoladen bevarer både den blanke overflade og det rette knæk.
Fremgangsmåde til brug med chokolade:
Husk at tage hensyn til, hvilken chokolade du bruger, da der er forskel på de temperaturerer, der skal bruges.
Mørk chokolade:
- Smeltetemperatur: 45-50 grader
- Arbejdstemperatur: 31-32 grader
Lys chokolade:
- Smeltetemperatur: 40-45 grader
- Arbejdstemperatur: 29-30 grader
Hvid, ruby, strawberry, orange og lemon chokolade:
- Smeltetemperatur: 40-45 grader
- Arbejdstemperatur: 29-30 grader
Smelt chokoladen til rette temperatur.
Tilsæt kakaosmør og rør godt.
Chokoladen tempereres.
Brug kun 10 gram pr. 100 gram chokolade.
Holdbarhed: Jan 22.
39,95 kr. 25,97 kr.
Leveringstid 1-3 hverdage
Ikke på lager
Produktbeskrivelse
Indhold: 75 gram
Ingredienser: 100% kakaosmør i pulverform.
Næringsindhold pr. 100 g.
Energi 3766/900 KJ/Kcal
Fedt 100 g
Heraf mættede fedtsyrer 60 g
Kulhydrat 0 g
Heraf sukkerarter 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Få mere inspiration her